David HElll# October 11, 2010

Social Security #*(NEENGD
W, Tcnnessee Tax Year 2008
James P Clifford
Department of the Treasury

Austin IRS Center
Austin, TX 73301

Re:Letter Number 3219(SC/CG) Dated August 30,2010 Notice of Deficiency CP2501 Dated Jan. 11, 2010
(Response by Feb. 9, 2010)My response Received by your office on Feb. 09, 2010 at 12:12 pm and signed
by S DOUDS. See Attachment #1 for confirmation.

Re: Notice of Deficiency CP2000 Dated March 22, 2010 (Response by April 21, 2010) My response
Received by your office on April 21, 2010 at 11:57 am and signed by S DOUDS. See Attachment #2 for
confirmation.

Ttems sent also on June 28 (faxed this day and mailed) and received by your office on June 29, 2010 (B
Markel) A letter certified and stating the above was sent and signed by a Notary Public. See Attachment #3

Dear Mr. Clifford,

1 am in receipt of your letter dated August 30, 2010 wherein I am notified of a tax deficiency determined by
your office.
My reply to Notice of Deficiency:
1 have sent via Certified Mail my retumns with corrected Bad Payer Data as per IRM 4.2.2.4(4)XE) 3 times
and signed by your personal showing that you have received it(see References above)
I wish to go on record as stating that the amount on the enclosed copy of the Notice of Deficiency is wrong
and that it should be zero and rescinded.
Your Assistance is Needed
Please note: Without the erroneous information originally reported on the information returns, the IRS has
no basis for concluding gross income, taxable income nor an imposed tax deficiency. That error has now
been corrected and the correction reflected in my 2008 tax return. Therefore:
1. Please recalulate the deficiency using the amounts reflected on the form 1040 and correcting 1099-MISC
forms.
2. Please rescind the above Notice of Deficiency and send me a copy of such action.
3. Please lift any holds that would keep my return from being processed and a notice of zero amount owed
issued to me.
4. Please note Section 6201(d) of the internal Revenue Code which is reprinted below for your
convenience:

Sec.6201-Assessment authority

(d) Required reasonable verification of information returns

In any court proceeding, if a taxpayer asserts a reasonable dispute with respect to any item of income
reported on an information return filed with the Secretary under subpart B or C of part I1I of subchapter A
of chapter 61 by a THIRD PARTY and the taxpayer has fully cooperated with the Secretary (including
providing, within a reasonable period of time, access to and inspection of all witnesses, information, and
documents within the control of the taxpayer as reasonably requested by the Secretary), the Secretary shall
have the burden of producing reasonable and probative information concerning such deficiency in addition
to such information return. Additionally, please provide me a copy of the record of assessment for the year
of 2008 pertaining to the amount on the Letter referenced above as is allowed by the provision of USC 26
6203: “Upon request of the taxpayer, the Secretary shall furnish the taxpayer a copy of the record of
assessment; within 30 days from the date of your receipt of this letter as confirmed by the postal return
receipt or through www usps.com
An aggregate record will not satify this request. Adequate compliance with this request requires
documentation sufficient to clearly establish my personal liability. I demand an actual photocopy, with the



signature of the assessment officer included. The reason for this request is both to establish the existence of
the assessment, and to determine for myself the assessment’s complete compliance with all related provision
of law. The making of this request is not to be considered or construed as an admission of taxpayer status or
of liability for any tax or penalty. Refusal 10 cooperate with this request will be recognized as an
acknowledgement that I am not, in fact, liable for the tax or penalty alleged to be due and owing or
otherwise collectible in any manner on the above-mentioned Notice of Deficiency.

Unless the IRS has factual knowledge of my private finances superior to my own and can prove such per 26
USC 6201 and 6203, please provide that information so I can respond. If you don’t have personat
knowledge of the facts, I assume this matter closed.

Mr. Clifford , :

There is one more item that I would like to bring to your attention conceming “Notices of Levy™ that has
been sent to people in the past, that is, that failure to include the language in 6331(a) that says “Levy may .
be made upon the accrued salary or wages of any officer, employee, or elected official, of the United States,
the District of Columbia, or any agency or instrumentality of the United States or the District of Columbia,
by serving a Notice of Levy on the employer (as defined in section 3401(d) of such officer, employee, or
elected official
1/We are not federal employees, we are private sector human beings.

Thank Yo
Davi



